onsdag 17 februari 2010

Förundersökning inleds

mot de två tunnelbanepoliserna. Sorgligt nog är jag pessimist(realist?) i detta fallet. I sådana här fall tenderar beviskraven bli så orimligt höga att det inte är säkert att det blir rättssak av det. Går det hela till rätten skulle jag bli förvånad om det blir mer än böter i så fall.

Jesper har i sin tur blivit anmäld för grovt förtal och ofredande...

Läs här:SVD

3 kommentarer:

  1. Alla kuksugare som att man ostraffat kan trygga upp en kamera i ansiktet på civilspanare. Om ni inte fattat det ännu så är vitsen med att vara civilspanare att vara anonym så långt det går och inte bli utflängd på youtube. En civilspanare kostar i utbildning mellan 3-4 mille och sen 2-3 mille i drift. Ska någon fjant som fått en mobil med kamera få göra vad dom vill. Kör upp kameran i röven på idioten.

    SvaraRadera
  2. Anonym (varför är du anonym? Feg eller lat?)

    De där poliserna var inte det minsta anonyma. 3-4 mille i utbildning och 2-3 mille i drift? Bortkastat. Varenda krona. Som de betedde sig kunde man lika gärna skickat ut vilken liten ligist som helst att göra jobbet.

    Sen är det väl lagen som gäller, inte vad som är praktiskt för polisen? Polisen får inte missbruka sin auktoritet, oavsett hur jävla viktigt de tycker det är att jaga biljett-smitare. Utpressa människor som inte gjort något olagligt med hot om att dra in till stationen och drogtesta? Vidrigt!

    Beter de sig på det sättet är de inte det minsta bättre än vilket kriminellt gäng som helst.

    SvaraRadera
  3. Vilken fin bild av situationen anonym ger. Du låter som en sektmedlem i SNPF, haha, din tid är ute, bidragen kommer att dras in...

    Läs på om 4 paragrafen.

    SvaraRadera